Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Valo kuin kotonaan Yrttisuolla

HoNsU syksyksi välisarjaan

HoNsUn edustusjoukkueen hävisi toistaiseksi viimeisen piirisarjan ottelunsa. Yrttisuolle vieraaksi matkannut Valo II voitti yleisöystävällisen kamppailun 0-2 (10-26 , 0-5). Tappion johdosta HoNsU sijoittui piirisarjassa kuudenneksi, joka tietää syyskierrosta välisarjassa kahdella bonuspisteellä. HoNsU on piirisarjan lopullisessa taulukossa tasapisteissä Muuramen ja Kiri II:n kanssa, mutta aavistuksen heikomman juoksusuhteen takia tuli Nuorisoseuralle noutaja sarjaporrasta alemmas.

HoNsUn härkäviikon toinen kamppailu tarjosi yleisölle erittäin runsaasti nähtävää, välillä todellisessa HoNsU-hengessä, jota myös Valo yritti seurata. Pelin ensimmäisessä vuorossa lyötiin jo yhdeksän juoksua, joista HoNsUn tilille kertyi kuusi. Ottelun eräänlaiseksi kulminaatiopisteeksi voitanee laskea HoNsUn ennätyksiä hipova toinen ulkovuoro, joka kesti 40 minuuttia. Valo pystyi lyömään juoksuja lähes kerran kahteen minuuttiin, yhteensä 19. Kotijoukkueen raivoisa takaa-ajo ei kuitenkaan riittänyt aivan loppuun asti, joten Valo otti niukan voiton ensimmäisellä jaksolla.

Toinen jakso tarjosi lähinnä kiireellisiä suorituksia, sillä tuomareiden kesäpalaveri alkoi yhtäaikaa ottelun kanssa. Valo pelasi äärimmäisen tiukkaa ulkopeliä kilpikonnataktiikalla siirryttyään jakson avausvuorossa johtoon. HoNsU ei saanut sumppua purettua, joten tulokseksi tuli kauden ensimmäinen nollapeli, josta on hyvä jatkaa välisarjaan.

Ottelu oli HoNsUn sisäpelin osalta toisintoa alkukauden kamppailuista, sillä Ossi Muurainen löi jälleen muutaman juoksun hyvin vaatimattomaan tyyliin antaen kuitenkin kaikkensa joukkueelle. Kentällä saattoi olla pari ihmistä, joille ei missään vaiheessa selvinnyt Ossin tilastojohdot, mutta todennäköisesti kuitenkaan ei.