Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

HoNsU vastaa!

Etusivulle

Tällä sivulla vastataan joskus, jos silloinkaan meille lähetettyihin kysymyksiin ja saatamme jopa julkaista osan eniten kehuvista kirjeistä. Tämä kaikki tapahtuu täysin sitoumuksetta ja pidätän itselleni täydellisen oikeuden vastata vain haluamiini kysymyksiin ja vain silloin kun viitsin. Palautetta ja kysymyksiähän HoNsUn pesiksen edustusjoukkueelle voi lähettää sille aivan erikseen tarkoitetun sivun kautta. Kätevää!
Varmuudella voin luvata, etteivät pelaajien omien taitojen läpinäkyvät retostelut mene läpi, paitsi hyvät sellaiset. Lisäksi  Helsingin kauppakorkean kauppatieteidenylioppilaskloppien kyselyihin suhtaudutaan äärimmäisellä kritiikillä, varsinkin arkipäivän sellaisten.
Kiitokset tarkennuksista KTM, ekonomi, symposiumjärjestäjä


16.10. 2000

Pesiskauden päättyminen ei ole vähentänyt suuren yleisön kiinnostusta nuorisoseuratoiminttaan, sillä kysymyksiä sataa jatkuvasti HoNsUn postilaariin.

nimi: Kyselijä

viesti: Ylistän HoNsUn poikia tässä  Ja samalla esitän kysymyksen kuinka kauan HoNsulla kestää "puolivuotta" ? Etusivulle sanotaan "nuorisoseuratyötä nn ja puoli vuotta" ja se on ollut siinä jo vaikka kuinka ja kauan.
Joko on kesän 2000 pölyt pesty, päättäjäisten myötä, pois ?

Tarkkasilmäinen kyselijä ei ilmeisesti ole seurannut tarkemmin HoNsUn toimintaa pitkällä aikavälillä. Koska joukkueessa pelaa useita insinöörejä, on ajanlasku suhteuttu tähän tietoon. Puoli vuotta Hongikkolaisella aikakäsityksellä on melko tarkkaan puolet vuodesta. Lisäksi asiaan vaikuttaa mainion sivujen ylläpitäjän erinomainen muistikapasiteetti, joka tuo oman sivumausteensa tähän pulmaan. Asiaan on kuitenkin puututtu kovalla kädellä. Kiitämme Kyselijää erinomaisesta huomiosta ja lisäten samalla, että Hongikkolaiseen ajanlaskuun perustuen kauden päättäjäisiä ei tietenkään ole vielä pidetty. Mutta lähimpien ihmisten paine alkaa olla niin kova, että peseytymistilaisuus lienee syytä järjestää lähiaikoina.


HoNsU on jälleen joutumassa poliittisen pelin ikäväksi välikappaleeksi, sillä vaalit lähestyvät.

nimi: yllättynyt viesti: onko mahdollista etä olisin nähnyt kaupungilla kevelevän elävän HoNsU legendan .. tarkoitan ieysti vakavasti loukkaantunuta Toveri Vuorimiesä

Kirjoitustyylistä ja kysymyksen ajankohdasta johtuen esitän arvauksen, että kyseessä oleva henkilö on Toveri Vuorimies, siis kysymyksen kohteena sekä kysyjänä. Mikäli arvoisa nimimerkki on seurannut yhtään aikaansa, niin lähiaikoina järjestään maanlaajuinen äänestystapahtuma, joten ei olisi lainkaan yllättävää, vaikka ko. hahmo olisi nähty kaupungilla kevelemässä, joka on ilmeisesti jonkinlaista toimintaa, joka liittyy loukkaantumisena olemiseen. Sinänsä tieto siitä, että Iso SD olisi loukkaantunut, on äärimmäisen mielenkiintoinen. Tämä selittäisi monta asiaa takavuosilta, sillä usein on epäilty, että Tero olisi TPV.


nimi: "Kiinnostunut"

viesti: olisipa kovin mukava tietää jotain lisä inffoa tästä loistavasti mainostetusta tuomareiden turneuksesta.... ja HoNsU:n poikien talvi harjoittelu suunnitelmista

Nyt päästäänkin kerrankin oikean faktatiedon pariin, joka perustuu osittain todellisuuteen. Tuomareiden turnaushan järjestettiin tänä vuonna Kouvolassa, jossa esiintyi useita HoNsUn pelaajia edukseen ja joitakin vähemmän edukseen. Turnauksessa vauhdissa oli erityisesti HoNsUn eteläsiipi, jonka henkinen johtaja Stefan Pesä oli loisteliaassa vireessä koko turnauksen ajan ympärivuorokautisesti. Keski-Suomen ykkösjoukkue, johon HoNsUn pelaajia oli ujuttautunut, jatkoi samalla linjalla kuin aiemmissakin turnauksissa. Voittoprosentti oli huikea 75, jolla irtosi kunnioitettava seitsemäs tila. Mukana ko. tapahtumassa oli myös toinen joukkue Keski-Suomesta, joka sijoittui turnauksessa jollekin sijalle.

Toinen kysymys kuulostaa hieman oudolle. Palaamme asiaan, kunhan jostakin sanakirjasta löytyy termit talviharjoittelu ja suunnitelma. Tähän asti HoNsU on osoittanut sen, mihin päästään äärimmäisellä lahjakkuudella ja loppuunasti hiotulla peliälyllä. Ja se on piirisarja.


13.9. 2000
Kauden päättyminen on innoittanut ihmiset käyttämään näppäimistöjään, joten kai se on annettava tilaa suuren yleisön sananvapauden kaipuulle. Hieman epäilyttävä nimimerkki sai itsestään irti seuraavaa:

nimi: Odottavilla mielillä oleva tuomari (Juomari?!?)

viesti: Olen antanut kertoa itselleni että pesäpallon kauden huipentumassa (niin pelillisesti kuin muillakin mittareilla mitattuna) on vahva HoNsU edustus. En puhu Itä-Lännestä (vaikka seilläkin on kuulemma Honua edustettu kunniakkaasti) vaan tietenkin tuomareiden SM-turnauksesta kouvolassa!!! Haluaisin vaan tiedustella miten seurassanne on valmistauduttu tähän titaanien kamppailuun? Olen antanut itseni ymmärtää että Keski-Suomen joukkue on yleensä aloittanut varsin mallikkaasti mutta viimeistään sunnuntain aamupeleissä suoritustaso on laskenut huolestuttavasti. Toinen kysymykseni onkin mistä kummasta tämä johtuu?
PS: Omulla nähään perjantaina ja herkistellään kunto kohilleen!!

Kauden huipentumassa on todellakin vahva HoNsU-edustusedustus. Kouvolaan asti matkustaa peräti seitsemän Hongikkolaista maailmannäkemystä edustavaa sporttista nuorta miestä. Tämä tekeekin Keski-Suomen ykkösjoukkueesta normaaliin tapaan ennakkosuosikin mihin tahansa. Jos asiasta hakee jotain negatiivista, niin honsulaiseen ajatteluun kuuluu kunnollinen alkulämmittely, joka on kaikki pois lopusta. Tämä ilmiö on ollut havaittavissa jo HoNsUn omissa peleissä ja myös tuomareiden turnauksessa. Tänä vuonna kuitenkin Keski-Suomen joukkueessa pitäisi olla riittävästi turnauskestävyyttä, joten perjantaina on ilmeisesti syytä herkistellä Kala-Ossilla kunto huippuunsa.


11.9. 2000
HoNsUn mielenkiintoisista vaiheita on kiinnostuttu valtakunnallisella tasolla, mikäli kirjoittajiin on uskomista.

nimi: HoNsU 4ever
viesti: Ylistän HoNsUn poikia tässä ..hienoa, että Kupari jr. palasi ehkä kauden tärkeimpään peliin eli Kyyjärvi otteluun? Täällä Itärajalla ollaankin ihmetelty miten Honsulla oli varaa heittää tuollainen vaaratekijä,niin omille kuin vieraille, farmiin...?Toivottavasti sopimusasiat selviävät ja jr. nähdään kirmaamassa myös ensi suvena idolinsa paita päällä Yrttisuon pyhätössä.

Kirjoituksessa on jotain hyvinkin epäilyttävää, mutta vaikea keksiä mitä. Koska vankkoja aihetodisteita ei ole, niin päästämme nämä kehut läpi tiukan seulan. HoNsUllahan on perinteisesti varaa ihan mihin vaan, paitsi ehkä tuomareihin ja pelipalloihin, joten farmikäsky on helposti perusteltavissa. Kupari Jr:n toivotaan todellakin kirmaavan ensi kesänä, sillä tällä kaudella Korpi-paita ei ainakaan juoksemisesta johtuneista hikikarpaloista kostunut. Osasyyllinen tähän saattaa kyllä löytyä perhepiiristä. Sopimusasiat selviävät helposti, kunhan Jussi vaan raottaa lompakkoaan riittävästi ollakseen kiinnostava pelaaja.


15.1. 2000
Talvipakkaset ovat aiheuttaneet jostain syystä käsittämättömän kovan kyselytulvan. Tämä kertonee ihmisten lisääntyvästä vapaa-ajasta tai sitten ihmisistä, joilla ei vain ole tarpeeksi tekemistä työaikana. Joka tapauksessa seuraavia asioita meiltä kyselee hieman oudolta kuulostava nimimerkki, joka kärsii lappeen Ranta-taudista:

nimi: pettynyt fani

mitkä ovat diesel nupposen honsu taustat !! sekä pääseekö honsun v.88 myönnetyllä ikuisuus kortilla vielä tätä nykyä honsu edustuksen kaikkiin otteluihin

Vaikka en kykene ymmärtämään, miten HoNsUlla voi olla pettynyt fani, niin Nupposen taustoista kerrottakoon, että ne ovat nopeat, luotettavat ja joustavat. Lisäksi todettakoon, että joistain asioista ei vain puhuta, maailmassa on jo tarpeeksi rumuutta. Ja ikuisuuskortteista sen verran, että sen minkä nuorisoseuralainen lupaa, se pitää.


HoNsUa on lähestytty myös oudoilla kirjoituksilla, joiden tarkoitusperää voi vain ihmetellä. Kirjoittajalla lienee joitain yhteyksiä muihin seuroihin, joten seuraava voitanee jättää arvokkaasta nimimerkistä huolimatta omaan arvoonsa.

nimi: Keski-Suomen Pesis

Keski-Suomen Pesis onnittelee HoNsU:a uusista pelaajahankinnoista. Todennäköisesti HoNsU tulee olemaan tulevana kesänä vahvempi kuin koskaan aikaisemmin. HoNsU:n menestyksen voi estää ainoastaan K-S Pesiksen kilpailutoiminnan johtoryhmä hylkäämällä seurasiirrot muotoseikkoihin vedoten.

Jälleen nähdään, että toimistohenkilöstö ajautuu helposti kauas oikean elämän tapahtumista. Kuten kaikki lajia aktiivisesti seuraavat ihmiset tietävät HoNsU vahvistuu aina totaalisen varmasti, ei todennäköisesti. K-S Pesis voisi keskittyä olennaiseen ja hankkia kilpailutoiminnan johtoryhmään lajin asiantuntijoita, jotka toimisivat lajin parhaaksi, eivätkä pakottaisi joukkueita kesken kauden alempiin sarjoihin ihmeellisillä sarjauudistuksilla. Ja mitä ilmeisimmin hylätyistä siirroista peritään korvauksia, jotka siirtyvät johtoryhmän käyttöön?


Todellisella kysymysryöpyllä meitä on lähestynyt nimimerkki, jonka takaa paljastunee henkilö, jolle työnantaja voisi miettiä hommia, jotka täyttäisivät koko työajan.

nimi: Tapio Pintamo

Pari juttua heräsi sivujanne tutkailtuani
1. Onko sittenkään totta, että Juha Tanskanen olisi tulossa HoNsU:n pelinjohtajaksi.
2. En usko, että saatte Riku Kytösalmelta nimen sopimuspaperiin.
3. Onko totta, että HoNsU:n poliittinen osasto kannattaa Tarja Halosen valintaa.

Arvoisa nimimerkki, ette selvästikään ole tutkinut tarkasti sivuiltamme Konneveden matkamme opetuksia. Sekä siellä että Kuohulla käytössä ollut rohkea pelinjohtajakokeilu ei toimi enää nykyajan pesäpallossa, joten Juha Tanskanen on meidän puolestamme vapailla markkinoilla.

Toiseen väitteeseen voi kommentoida vain, että huippu-urheilu ei ole uskon asia. Kun asiat on sovittu, niin niistä pidetään kiinni. HoNsUn ja Lipon välillä on herrasmiessopimus, jonka mukaan pelaajia ei toisilta kalastella, vaikka he olisivatkin jo lopettaneet.

Kolmannella kysymyksellä vihjaistaan selkeästi HoNsUn suvipoikaan, toveri Vuorimieheen. Olen ollut rivien välistä lukevinani, että TPV saattaa olla Halosen tukijoukoissa, tosin täyttä varmuutta asiasta ei ole, sillä kun TPV puhuu, niin ajatukset siirtyvät luontevasti ihan muualle. Mutta uskoisin, että jos ehdolle laitettaisiin pellolta satunnaisgeneraattorilla valittu aidantolppa, johon kaiverrettaisiin kirjaimet psd tietyssä järjestyksessä, niin kyllä se maalaiskunnasta yhden äänen saisi. Tässä taas nähdään, että urheilua ja politiikka ei pidä sekoittaa toisiinsa, sillä tästäkin tarinasta katosi välittömästi järjen valo.

Sivun alkuun


23.8. 1999

HoNsUn huikea syysvire on innoittanut myös fanejamme lähettämään kilobittikaupalla postia. Eräs innokas fanimme toteaa useimipien tietämän asian ääneen seuraavalla tavalla:

Kiitos loistavista sivuista! Ihana päivänpiristys.

Tämä asiahan on sinänsä melko selvä, sillä loistavien pelillisten otteiden myötä ei sivuillammekaan ole muuta mahdollista kuin olla loistavia.


Meitä on lähestetytty myös kysymyksillä, jotka kertovat nousevasta HoNsU-kuumeesta:

nimi: iki-honsu

Onko Honsu- pelipaitoja myynnissä? Jos on, niin saako niitä nimillä Pyhälahti,Kuusiniemi,Mertaranta tai kenties nykypäivän suuruuksilla?
Onko Honsun Dynamic Duo vielä voimissaan? Batman Nupponen ja Boy-wonder Räty?  

HoNsUn pelipaidat alkavat olla keräilymarkkinoilla melko harvinaisia, sillä esimerkiksi Vapo-mainoksella varustettu paita, jota Pyhis aikoinaan kantoi, on ollut aina kantajalleen niin tärkeä, että käytöstä poistetut paidat on pääsääntöisesti kehystettynä kotiseinällä. Ainoita liikkeellä olevia paitoja voi käydä tänä kesänä ihailemassa HoNsUn jäljellä olevissa otteluissa.

Toiseen kysymykseen täytyy vastata, että valitettavasti. Sopu-Tommi ja Batman-Räty osallistuivat viimeksi Hankasalmen kaatoon. Timo tullaan kyllä lähettämään vielä takaisin Riikaan syksyn aikana, sillä kaupungin etsiminen jäi pahasti kesken.


Mielenkiintoisen kysymyksen esittää myös seuraava henkilö:

nimi: Ulkopuolinen tarkkailija

MIKSI VANHAT HONSUN PELAAJAT EIVÄT SELOSTA HONSUN PELEJÄ?
Ihmettelen miksi Jyväskylän legendaarinen pesäpallon huippujoukkuen ei käytä hyväkseen joukkueen entisten pelaajien taitoja urheiluselostuksen vaativalla, mutta niin ihannoidulla alalla. Suorat selostukset esim. paikallisradiosta tyydyttäisivät kovimmankin HONSU-fanin uutisnälkää, jos ei jostain syystä pääse ottelua livenä joka kerralla seuraamaan. Jos em. kuvio esim. taloudellisista tai kuuntelijapoliittisista syistä ei onnistu, olisi suotavaa että edes kotipeleihin hankitaan korkeatasoinen kuuluttaja/juontaja, joka pitää tunnelman yllä hieman tummempinakin hetkinä kotijoukkueen uskollisille faneille.
Toiveen lähetän vaarsinkin siksi, koska eräs HONSU:n monivuotisista kantavista voimista pitkän kärjen edessä on saanut hieman tuulta purjeisiinsa selostusmaailman tuulissa ja tuntuu olevan kysyttyä kauraa näin syysviljan puintiaikoihin eri medioiden taholta. Olisihan se mukavaa, jos HONSU:n iki-fanit näkisivät ex-palokärjen A.Mertanrannan nyt mailan sijasta mikrofoni kädessään selostamassa entisen kotijoukkueensa edesottamuksia tiukoissa, mutta niin likaisissa kamppailuissa.
Toivonkin joukkueenne johtoportaalta pikaista yhteydenottoa M.Kyllösen selostajapalvelun suuntaan.

Tämä on asia, jota ihmetelty myös HoNsUn edustusjoukkueen johtoportaassa. Julistammekin alkaneeksi vapaan tarjouskilpailun HoNsUn pesispelien selostusoikeuksista.

HoNsUn uskolliset ja uskottomat fanit ovat kuitenkin siinä mielessä hyvässä asemassa, että pelissä ei pääse syntymään tilannetta, jossa tunnelma olisi mollivoittoinen. Hyvän esimerkin tästä antoi viime kesänä Pylkönmäen matkalla suvipoika Pesä A., joka viimeisenä lyöjänä lähes toivottomassa tilanteessa nöyryytti kauas vetäytynyttä vastustajaa kolmosrajanäpillä. Lisäksi uskollisimmat fanit tuntevat Ossi Tuunasen loistokkaat pyörähdykset Uuraisten kuularingissä ja niin edelleen. Kaiken muun lisäksi HoNsUn riveistä löytyy yksi kuuluttaja, joka ei malta pitää suutaan kiinni, vaikka mikrofonia ei lähiseuduilla olisi. Ko. henkilö on toinen aiemmin mainitusta Dynamic Duosta.

A. Mertaranta on myös tervetullut koska tahansa HoNsUn pelin kuuluttajaksi, voimme tarjota täkynä yhdestä kuulutetusta ottelusta ensi kaudella Anterolle V.I.P -kortin ensi ja sitä seuraavan kauden otteluihin.

Ja todelliset fanithan matkustavat joukkueen perässä luoden tunnelmaa, jossa koko edustujoukkue nauttii pelaamisesta.


17.8. 1999

HoNsU herättää perinteisesti suuria tunteita ja mielenpaloja. Seuraavassa oiva esimerkki tästä. Palstanpitäjänä joudun kuitenkin epäilemään nimimerkin aitoutta.

Nimi: Vihainen

Teille on torstaina luvassa todella helpot pisteet kuohulla, sillä vastaanne asettuu kuohun kolmosporukka ja kun kuohun asukasluku on yhteensä 30 niin pelaajia ei vältäämättä ole juokkeessa kovinkaan montaa. Onneksi olen myös kuullut, että tämä kyseinen torstai ei sovi myöskään kaikille Honsunkaan pelaajille, koska sinä päivänä sattuu olemaan jyvässeudulla myös eräs toinen pesäpallo-ottelu joskaan tämän ottelun panokset eivät taida olla yhtä suuret kun sitä kuohu - honsu peliä ei jostain kumman syystä voi siirtää.

Toivottavasti joukkueenne sisäinen harmonia ei tästä kovasti järky.

Toivon vielä hyvin hartaasti teitä miettimään ottelun siirtoa, jotta tämäm torstaina hippoksella pelaava seura ei menettäisi valtavia lippu- ja oluenmyynti tuloja, kun suurin osa kakkospuolen virvoitusjuomakatsomon edustajista/asiakkaista joutuisi loistamaan mahdollisessa kauden viimeisessä taistossa poissaolollaan sekä mikäli ottelu pelattan torstaina niin se varmistaisi entisen honsulaisen eli Eetu Salmen varman voiton San Siron pesisvisassa, jota kukaan todellinen pesäpallon ystävä ei halua.

Kuulin tuossa juuri huhun, että eräs nimeltä mainitsematon joukkueenne pelaaja harkitsee jopa seuran vaihtoa mikäli ottelu pelataan torstaina.

NIIN ETTÄ SIRRETÄÄNKÖ SITÄ HELVETIN PELIÄ.

T:Kuohun kenttämestari

P.S: kuten huomaat nämä ei ole kehuja.

Joten eipä näin kauniin pyynnön jälkeen voi kun taipua, jatkotoimenpiteet löytyvät uutispalstalta.

Sivun alkuun


Kiri II lähestyi HoNsUa seuraavanlaisella tiedotteella, joka katkaisee huhuilta siipiä ja lupaa samalla liikaa:

nimi: Palma ja muut
viesti: Pari asiaa,

Free agentina (Bosman-pykälän nojalta)häärinyt Jyrkkä Jokinen kuuluu Kirin II-joukkueen laajaan, joskin työ- yms. esteiseen materiaaliin. Jyrkällä on muotoa 1+1+1+1+... (minuutteja) oleva ns. one way-contarct, eli jos nostetaan väkivalloin superiin niin palkka ei ainakaan huonone. Elomaan Risto unohti suojata miehen draftissa.
asia 2: Koskenharjun kattilassa pöllyää niin ettette kotiin osaa. Ei tosin mekään...

Joten näin selviää rahan mahti alla olevan kysymyksen suhteen. Ilmeisesti osa Jykän suojaamisen unohtamisesta menee HoNsU scout-osaston piikkiin, sillä asioiden asiallisen hoitamisen sijaan Timo "Phantom" Räty etsii yhä oikeaa kaupunkia Riikassa.

Kakkosasia ei sinänsä lupaa kovin paljon uutta, mutta yleensä HoNsU-edustuksella ei ole nopeaa kotiin menon tarvetta Kirin pöllyttämisen jälkeen.


Meitä on lähestytty kysymyksellä, joka koskee monesti kuultua huhua:

nimi: fanny
viesti: Olen kuulut "varman" huhun, eräältä joukkueenne pelaajalta, että JYRKI JOKINEN pukisi Honsun paidan päälleen ainakin kotiotteluissanne.
Onko tämä todellakin TOTTA

Sama huhu on kietänyt jo ainakin kaksi vuotta, mutta ei ole Jyrkiä näkynyt. Jyrkkä saattaisi niukasti mahtua aloitukseen, varsinkin kun yleensä miehistö valitaan yhdeksästä. Huhua on pitänyt vahvasti yllä Ossi "Kalamies" Muurainen, jatkaen sitä tänäkin vuonna. Odotamme jännittyneenä, joko Jyrkkä ilmestyisi seuraavaan peliin, joka on 21.6. Palokassa kello 18.30.


Yksi kaikkien aikojen HoNsU - ikoneista, pesiskouluohjaajien kuningas, HoNsUn edustusjoukkueen monivuotinen selkäranka Jukka "Jules" Ruuska on jakanut osan pesistietämyksestään ja kertonut HoNsUn ikiaikaisia pesisoppeja edustusjoukkueelle. HoNsUn joukkueenjohto on kuitenkin päättänyt julkaista nämä aiemmin vain HoNsU-leirissä tiedetyt viisaudet ja HoNsUn pelinäkemyksen perusopit koko pesäpalloilevalle maailmalle.

Noudattanette tanaan Muuramessa taktiikkaa, jossa: -ensimmaisella lyodaan kolmosrajaan. Jos ei mene lapi.. -toisella kakkosrajaan. Jos ei sekaan mene lapi... -niin viimeisella sitten valiin. Jykylasta loytyy omien puheidensa mukaan viljalti entisia palloilijoita, jotka noudattivat ja myos toteuttivat tata menetelmaa. Lieneehan se vahan insinoorimainen, mutta verraten toimiva. Onnea peliin. Raportit luettuani odotan jannityksella, joko yllatysvetona lautasen aareen palaa haarimaan "kahdeksan vaaran Routavaara" Vihulivei,Ruuskan Jukka Bordeauxista

Kuten ottelutuloksista voidaan katsoa HoNsUn edustusjoukkue todellakin noudatti näitä ikiaikaisia oppeja myös Muuramen matkallaan. Juleksen toivomukseen lukkarin vaihdosta yhtyy myös koko edustusjoukkue, sillä tällä tavalla saataisiin ehkä myös Ossi "kyllä mää tiedän mitä mää teen" Muurainen pois tilastokärjestä.
 


Jostain syystä epämääräiset nimimerkit ovat jälleen lähestyneet HoNsUa.

nimi: ex-honsulainen

viesti:
onko se totta että manninen juo kahvia pelin aikana.... missä te pelaatte ...saako kausikortteja vielä..

Mikäli mannisella tarkoitetaan insinööri Mannista, joka kantoi HoNsUn kunniakasta paitaa kaudella 1997, niin vastata voisi, että mitäpä itse luulet insinöörin pelin aikana juovan. Huoltoportaamme ei tarkista jokaisen pelaajan omia termoskannuja ennen peliä ja koska ne pelin jälkeen ovat tyhjät ei todisteita ole. Kausikortit ovat vielä painossa, kuten ovat myös kolmen aiemman kauden kortit. Ilmeisesti on syytä vaihtaa painotaloa. Kotiottelut pelataan E. Metsän silmän alla, joten kuri on kentällä kova.
 


Joskus syksyllä meitä lähestyttiin seuraavanlaisilla postituksilla, jotka ovat esimerkkeinä julkaisukynnyksestä, joten ottakaa oppia seuraavien viestien kirjoitustyylistä, mikäli haluatte palautteenne muidenkin nähtäväksi:
 

nimi: Mäky

viesti:
Ylistän HoNsUn poikia tässä

Ylimmät ylistykseni upeiden kotisivujen johdosta.
Simply the Best
 

nimi: Antti Tuunanen

viesti: Hyvä pojat! Te olette parhaita. On ollut mahtava kokemus olla seuraamassa joukkueenne edistystaivalta pesäpallon julmassa maailmassa. Suurimpia hetkiä elämässäni ovat juuri olleet Honsun pelit. Matsien mahtava tunnelma nostattaa niskavillat pystyyn ja taas jaksaa jatkaa iloisin mielin kohti seuraavaa ottelua.
Älkää ihmeessä lopettako. Jatkakaa.
 

Ja onpa meitä lähestytty parilla kysymykselläkin:

nimi: jarkko

viesti: onko toveri vuorimies joukkueen isokin kiho.mikä tämä skandinaavian nopein mies muka on (nopea missä)
 
 

Toveri Vuorimies (sd) on äärimmäisen iso kiho missä tahansa, mutta HoNsUn edustusjoukkueessa hän toimii suvipoikana ja maskottina, jolla pelotellaan maakuntien keskutavetoisten huutosakkien johtajia! Ja skandinaavian nopein on skandinaavian nopein missä nopeutta tarvitaan
 

nimi: äkäinen huoltaja

viesti: mikä tämä junioripäälikkö oikein on? olisin tuonut lapseni honsun juniori joukkueeseen mutta seuran toimistolla minulle ilmoitettiin pesäpallon loppuneen seurassa jo vuosia sitten. mitä pelleilyä tämä oikein on ja miten saan yhteyden tähän ns.junioripäälikköön?
 

Toimistolla olivat oikeassa, pesäpallo on loppunut ajat sitten ja jäljelle jäi vain edustusjoukkue, jonka tunnistaa pesäpallojoukkueeksi vain pelipuvuista. Junioripäällikköön ei yhteyttä saa, hän ottaa yhteyttä (vrt. Mustanaamio). Mutta pelleilyä tämä ei ole, vain vakavasti otettavaa huippu-urheilua.  Junioripäällikkö Rätyä todellakin kuvaa loistavasti lyhenne ns. Kiitos tästä vinkistä.  Ja muistakaa, että äkäisyys ei ole mukavaa, joten toivottavasti arvoisa nimimerkki ei ole aina äkäinen.

Takaisin pääsivulle