Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

HÄTÄTILAUUTISIA JA HUHUJA HoNsU-maailmasta

Etusivulle

8.4. 2001

HoNsU hajoamassa taiteellisiin erimielisyyksiin!

Perinteikkään nuorisoseuran pesäpallonkin edustusjoukkue taistelee olemassaolostaan. Sarjan alkuun on reilu kuukausi ja huhut kertovat ettei HoNsUn ilmoittaumislomaketta ole näkynyt Keski-Suomen Pesiksen näppäräsormisen toiminnanjohtaja Jouni Vatasen pöydällä. Samalla joukkueen vahvuus on kärsinyt huikeita mentyksiä, dieselosaston tukipilarit O. "Fisherman" Muurainen ja T. "Darts" Räty eivät ensi vuonna pue punavalkoista paitaa ylleen, tosin Muurainen ei ole siihen aiemminkaan mahtunut. Muurainen onkin loikkaamassa isomman pelipaidan perässä Kuohun suuntaan. Lisäksi taiteellinen johtaja M.Mäkinen on seurannut junioripäällikkö Rädyn jälkiä ja lähtenyt etelään ison rahan perään. Myös kesäpoika Aniszewski sijaitsee kesän eteläisillä leveyksillä.

Jäljelle jääneen joukkuuen insinööripitoisuus on sen verran suuri, että joukkopako muihin seuroihin saattaa olla tosiasia. Näinollen jäljelle olisi jäämässä ainoastaan Tommi "Tarrakenkä" Nupponen, joka ei kelvanne mihinkään muualle.

HoNsU haluaa kiittää kaikkia, jotka kiitoksen ansaitsevat aiemmista vuosista ja samalla myös niitä, joille ei oikeasti kiitosta kuuluisi. Samalla johtoporras korostaa, että joukkueen hajoaminen ei merkitse tavoitteen "HoNsU Superpesikseen 2008" loppumista, vaan aikataulua tulee ainoastaan tarkastaa. Toiminta ei myöskään ole ollut harrastelijamaista puuhastelua, vaan tiukan ammattimaista ja pitkäjänteistä työtä, joka kaatui herkkien taiteilijaluontojen liian suuriin egoihin.

Erityiskiitokset HoNsU haluaa antaa pyyteettömästi töitä tehneelle kolmikolle J.Korhonen, E. Metsä sekä J-P Rytkönen, jotka saivat aina Yrttisuon, Kotalammen ja Koskenharjun pesäpallopyhätöt huippukuntoon huippupesiksen tarpeisiin.

Etusivulle