Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

UUTISIA JA HUHUJA HoNsU-maailmasta

Etusivulle

Kriispaketti 8.4. 2001

26.8.2002

Vieraskirja löytyi kovalevyn ja internetin kätköistä. Saa käyttää. Uutta sivuille ei varmaankaan tule koskaan ilmestymään, koska joidenkin asioiden on hyvä antaa olla. Joku täällä kuitenkin käy, kertoo laskuri, joten ollaan nyt päivittelevinämme ilman oikeaa syytä.

Saha

9.11. 2000

HoNsU taistelee puhdasoppisen suomen kielen puolesta! Mikäli koet itsesi epävarmaksi oman kirjoitustaitosi kanssa, niin tarkista HoNsUn oikea kirjoitusmuoto asiaan omistautuneelta sivulta. Sivulla on koetettu vääntää rautalankaa sen verran ronsikisti, että myös kakkosseuran edustajilla pitäisi olla mahdollisuuksia oikeinkirjoittamiseen.

Saha

13.9.2000

Vaikka HoNsU-edustus päätti kautensa riemukkaaseen Kyyjärvi-taistoon, niin osa pelaajistosta on edelleen mahdollista bongata vauhdikkaissa pelisuorituksissa. Perinteinen pesistuomarikerhojen turnaus pelataan tällä kertaa Kouvolassa ja Keski-Suomen PPT:N YKKÖSjoukkueen runko perustuu perinteiseen tapaan nuorisoseura-aatteeseen. Turnauksen otteluohjelmaa voi ihmetellä Pesisnetissä ainakin toistaiseksi. HoNsU-kytköksiä selitellään myös jonkun verran.

Saha

25.8.2000

Kuten odotettua, pelejä pelataan milloin sattuu. Hankasalmi matkustaa Jyväskylään näillä näkymin 29.8. ja HoNsU taas matkaa Kyyjärvelle 1.9. Tämänhetkinen otteluohjema.

Saha

15.8.2000

Otteluohjelma toimii noin vuoden tarkkudella. HoNsUn pelit Kyyjärveä, Alhoa, Kiri B:tä ja Hankasalmea vastaan siirtyvät. Alhoa vastaan pelataan torstaina 24.8. ja Hankasalmea lauantaina 26. päivä. Kyyjärvi ja Kiri B ovat vielä mietintämyssyssä.

HoNsUn sivujen päivitys hyytyy. Tilastopoika retkeilee jonkun tovin, joten tuloksia ja muuta ihmeellistä ei hetkeen päivitetä.

Saha

18.7.2000

HoNsU nöyrtyi Koskenharjun JF:n edessä ja siirtää otteluita, jotta kaupungin kakkosseura pääsee harjoittelemaan. Ottelu Kirin B-junnuja vastaan siirtyy epämääräiseen aikaan ja SaPu-kamppailu päivää myöhemmäksi. Toistaiseksi voimassa oleva otteluohjelma.

Saha

HoNsUn kokoonpano muutoksen kourissa! Perinteiseen tapaan Timo Räty lähetetään kesken kauden farmiin etelään, joten darts-heittoja ei enää elokuussa nähdä. Lisäksi HoNsU heikentyy myös Jaakko Fredrikosonin lopetettua asevelvollisuutensa ja liittymällä joukkueeseen. Kyy nähtänee Koskenharjulla jo 28.7., tupareista riippuen.

Saha

24.5.2000

Yllättäen myös Saarijärven retki on vaihtanut päivää. Peli pelataan aiemmin kuin luvattiin eli jo 7. päivä kesäkuuta.

Saha

17.5.2000

Välisarjan otteluohjelma muutosten kourissa! Tällä hetkellä tilanne näyttää sille, että osa otteluista joudutaan pelaamaan alkuperäisenä päivänä, tosin mahdollisuudet siihen pienenevät jatkuvasti. HoNsUn vierasmatkoista Hankasalmi on siirtynyt päivällä lähemmäksi juhannusta eli se pelataan perjantaina 26.5. Myös vieras- ja kotiavaushan vaihtoivat sujuvasti päivämäärää.

HoNsU - toimintaa kellon tarkkuudella vuoden jokaisena 363 päivänä!

Saha

14.3. 2000

HoNsU jatkaa älyllisellä linjallaan ja avaa vieraskirjan. Vieraskirja saattaa tulla tulevaisuudessa korvaamaan Wanhan Kunnon palautepalvelun, mikäli vieraskirjan tekstit pysyvät asiallisen kehuvina ja ylistävinä, oikeanlainen kritiikki huomioiden. Vieraskirjan etuisuuksista mainittakoon useimpien HoNsUn pelaajien mahdollisuus puolustautua heitä vastaan esitettyihin moitteisiin, sillä suurin osa edustusjoukkueen pelaajista on luku- ja kirjoitustaitoisia, kun taas osa Kiri II:n pelaajista ei sitä kansanperinteen mukaan ole. Polttavimmat kysymykset, joihin ei vastauksia ole saatu, ovat koskeneet Ossi "Kala" Muuraista. Erkki onkin nyt velvoitettu vastaamaan fanien kyselyihin henkilökohtaisesti tai joku muu tekee sen hänen puolestaan, henkilökohtaisesti.

Vanha palaute-lomake on edelleen käytössä ja sitä kautta on mahdollista saada aina mahdollisimman asiantuntevia vastauksia, sillä niihin kyselyihin vastaa oikea mies oikeassa talossa.

Saha

HoNsU julkaisee lähiaikoina uuden pelaajalistan! Nimiluettelo sisältää muutamia uusia ja kovia nimiä, joukossa on myös yksi erittäin suuri hankinta! Jännityksen lisäämiseksi voidaan vihjaista sen verran, että HoNsU ei ole koskaan ennen tuhlannut näin runsaasti siirtomarkkinoilla.

Saha

10.2. 2000

HoNsUn palkintogaalassa palkittiin ansioituneita pelaajia syystä tai toisesta. Fanit äänestivät kultapojakseen Antti Kuparin, joka vastaanotti liikkuttuneessa mielentilassa arvokkaan HoNsU-plakaatin. Äänestyksen tulokset. Samassa tilaisuudessa palkittiin myös Timo Räty. Timo sai sympatiapalkinnon eli ns. säälipisteet, koska vietti alkukauden karkotettuna etelän mailla. Palkintona hän vastaanotti arvokkaan lippupaketin kulttuurin ja urheilun maailmaan, jotka olivat Timon tuntien jo valmiiksi katsastettuja. Tilaisuudesta force majeure-syystä pois ollut Ossi Muurainen jätti pokkaamatta kalastuspaketin tilastovoitoistaan.

Saha

15.1. 2000

Pitkään odotettu HoNsUn palkintogaala järjestetään tiukkojen turvatoimien saattelemana lauantaina 29.1. Tuolloin palkitaan kauden 1999 ansioituneet pelaajat ja lopuille annetaan käteen sopimus Kiri II:n kanssa. HoNsU antaa mahdollisuuden myös faneilleen äänestää omaa suosikkipelaajansa.

Saha

15.12. 1999

Useita rahakkaita yhteistyösopimuksia ensi kaudeksi solminut HoNsUn edustusjoukkue vahvistuu entisestään! Paluuta HoNsUn paitaan ovat tekemässä omat kasvatit Jani Manninen ja Jani Johansson. Insinööriosastoa entisestään vahvistavan Mannisen sopimus on jo käytännössä varma, mittaa jo maksetulla sopimuskaudella on 3+3 vuotta. Jani Johansson legendaarinen heittokäsi ei ole vielä nimeä sopimukseen kirjoittanut, mutta käytännössä asia on jo varma. Miinuspuolena voidaan pitää Markus Linnan siirtoa Haminaan, joten uumoiltu esiintyminen välisarjassa jää tekemättä.

Saha

HoNsUn edustusjoukkue onnittelee lämpimän takautuvasti 3.12. 30-vuotista taivaltaan juhlinutta Keski-Suomen Pesäpallotuomarit ry:tä ja lupaa jatkossakin järjestää kerhon jäsenille vauhdikkaita tapahtumia kentillä.

Saha

11.9.1999

Välisarjan tilastot on julkaistu Keski-Suomen pesiksen sivuilla. HoNsUn menestys myös tilastopalloilun saralla jäi hieman kalpeaksi, joten joukkueenjohdolla lienee syytä lähteä rakentamaan ensi vuoden joukkuetta aivan uudelta pohjalta.

Saha

26.8.1999

HoNsUn sivujen ulkoasu ja käyttöliittymä kokivat hienosäätöä, kuten tarkkasilmäisimmät saattavat havaita. Syynä tähän on ilmeisesti sivujen pitäjän liiallinen vapaa-aika. Mikäli asiasta nousee jupinoita tai mielenkuohuja, voi muutosta kommentoida palautesivun avustuksella. Hurjimmat voivat käyttää myös sähköpostia, jonka etsimiseen täytyy käyttää omia näköaistimia etusivulla.

Saha

19.8.1999

HoNsU ja Kuohu taipuivat yleisen painostuksen alla. Kuohulla 20.8. pelattavaksti aiottu ottelu on siirretty viikolla eteenpäin Jyväskylän kakkosseuran ottelun takia. Jo lunastettuja pääsylippuja ei makseta takaisin, eikä niillä ole pääsyä siirrettyyn peliin. Kommentteja siirron merkityksestä yleisen hyvän kannalta voi ihmetellä vastauspalstallamme.

Saha

22.7. 1999

Otteluohjelmat muutosten kourissa.HoNsUn maakuntamatkat Uuraisille ja Konnevedelle ovat siirtyneet. Uuraisten reissu siirtyi tehtäväksi 30.7., siirron syynä ovat matemaattiset ja logistiset ongelmat. Konnevettä kohti HoNsU-karavaani suuntaa joskus elokuussa, antaen tilaa F1-kisalle Itävallassa. Taustalla häämöttävät jälleen myös logistiset ongelmat.

Saha

21.6. 1999

Lohiverkko avattu! Jyväskylän Lohi on avannut uudet sivunsa osoitteessa http://www.webpoli.fi/lohi/. Sivuilta löytyy kylmää faktaa Lohen miehistöstä ja muuten kaikki tarpeellinen Lohesta lukuunottamatta Pub Laittoman menúta ja erikoistarjouksia. Myös Opi Rantatalon kuulutuksien parhaita paloja odotellaan.

Saha

Etusivulle