Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Nousupeikko häämöttää!

HoNsU - Valo III 2-0 (7-2, 4-2)

HoNsUn huikea kevätkunto kestää edelleen! Tällä kertaa HoNsU murjoi Valoa kevätkierroksen viimeisessä kotiottelussaan ylivoimaiseen tyyliin. HoNsU oli katsonut videot hyvin tarkkaan ja Valon tehokärki Harju-Myllyniemi-Metsä saatiin torjuttua näytöstyyliin. Erityisesti HoNsUn ulkokenttä hyydytti ykköskärki Harjun, jonka HoNsU-juuret näyttäytyivät ottelussa muutamaan otteeseen.

Edustusjoukkueen hahmona pelissä esittäytyi jälleen lappeen Rannan ihmepoika Jussi Kupari, joka hyödynsi monipuolista lyöntivalikoimaansa paineettomasti viidellä lyödyllä juoksulla. Jussin hommia helpotti kummasti lyöntijärjestys, jossa hän pääsi lyömään ennen veljeään, joten vahinkotehopisteitä ei päässyt Antille lipsumaan. Antti tosin on lyöntitilastossa aivan Jussin perässä, joten nöyrää uhrautuvaisuutta ja joukkueen eteen pelaamista on luvassa tulevissakin peleissä.

HoNsUn suurimpana pettymyksenä oli Dieselosasto, joka tyytyi tällä kerralla kuppilinjalle, eikä hamunnut tehopisteitä. Myös ulkokentällä akseli Nupponen-Räty oli oudossa tilanteessa, sillä Valo ei pystynyt puhkaisemaan kertaakaan kumpaakaan rajaa! Dieselosaston sijaan HoNsUn ykköskärki oli jälleen äärimmäisen kova. Välisarjan todennäköisesti nopein etenijä Mäkinen kiersi kenttää jälleen uskomattomalla vauhdilla, kuitenkin täysin joukkueen eteen, ilman henkilökohtaisia pyrkimyksiä.

Seuraavaksi HoNsU aloittaa vieraskiertueen, jonka ensimmäinen kohde lienee Saarijärvi 7.6. Toisaalta kohteena saattaa olla myös Toivakka tai Konnevesi. Tämä tietänee ongelmia bussikuskille.

Tilastoja Valo-pelistä, josta mainittakoon vielä insinööri-Laineen mieliksi, että kyllä, tämä oli ensimmäinen kerta viiteen vuoteen kun edustusjoukkue voitti ilman nelosta ja kakkospolttajaa.

Lyödyt

Elomaa Pekka 0
Kupari Antti 1
Kupari Jussi 5
Mäkinen Mikko 0
Nieminen Mikko 0
Nupponen Tommi 0
Tuunanen Ossi 1
Räty Timo 1
Ikkelä Jussi 1

Tuodut

Elomaa Pekka 2
Kupari Antti 1
Kupari Jussi 0
Mäkinen Mikko 3
Nieminen Mikko 1
Nupponen Tommi 2
Tuunanen Ossi 2
Räty Timo 0
Ikkelä Jussi 0
Edellinen peli Seuraava peli
Koko kauden tilastot Kauden -00 ohjelma
Pääsivulle