Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Kyy Fredriksson murskasi Karstulan

Karstula-HoNsU 1-2 (3-1, 1-3, 0-1)

HoNsU otti kauden ensimmäisen supervuorovoittonsa Karstulassa loisteliaan nousun jälkeen. Sateisessa ja rankassa kelissä HoNsU sai Dieselit lämpenemään vasta ottelun loppupuolella. Ensimmäinen jakso meni edustusjoukkueen osalta lähinnä sadetta pidellessä ja paluun HoNsU-paitaan tehneen Kyy Fredriksson otteita ihmetellessä. Kyy yllätti läsnäolleet osumalla palloon ja tuoden jopa juoksun ensimmäisellä jaksolla. Tästä huolimatta Kiva pystyi vääntämään jakson itselleen.

Toisella jaksolla Kyy paukutti vastustamattomia koppeja ympäri kenttää lyöden HoNsUn voittojuoksut. Toisen juoksun arvoa nostaa erityisesti se, että sen toi ilman tarralenkkareita esiintynyt Tommi Nupponen. Toinen yllätystekijä oli suvipoika Tommi Laksila, joka pystyi suoriutumaan muutamasta lyöntikerrasta ilman paloja ja torjuen tärkeitä palloja. Sen verran hommat olivat suvipojalta hukassa, että käsitys kesäkelistä poikkeaa huomattavasti muiden suvipoikien mallista.

Supervuorossa HoNsU oli analysoinut edellisen pelin mahdolliset virheet ja rakensi nöyrästi kolmostilanteen. Ossi Muuraisen jostain syystä epäonnistuneen kotiutusyrityksen jälkeen Kuusaan vanhempi barbaariveli esitteli lyöntiarsenaalistaan väkilaa´an, joka varmisti kaksi pistettä vierasjoukkueelle.

HoNsUn käsittämättömän nopea ja peliä oivasti lukeva kärkietenijä Mikko Nieminen jatkoi omaa putkeaan ottamalla jälleen Karstulasta keltaisen kortin esittelemällä tuomaristolle isoilta pojilta oppimiaan temppuja. Muutoin hyvin virkamiesmäisesti esiintyneestä edustusjoukkueesta ei voi mainita kuin nuoremman Kuparin, joka järjesteli tyylikkäästi reilun kolmasosan vierasjoukkueen paloista numero neljä hihassaan.

Vauhdikkaat tilastot Karstulasta

Lyödyt

Elomaa Pekka  
Fredriksson Jaakko 2
Kupari Antti 1
Kupari Jussi  
Muurainen Ossi 1
Mäkinen Mikko 1
Nieminen Mikko  
Nupponen Tommi  
Laksila Tommi  

Tuodut

Elomaa Pekka 1
Fredriksson Jaakko 1
Kupari Antti  
Kupari Jussi  
Muurainen Ossi 1
Mäkinen Mikko 1
Nieminen Mikko  
Nupponen Tommi 1
Laksila Tommi  
Edellinen peli Seuraava peli
Koko kauden tilastot Kauden -00 ohjelma
Pääsivulle