Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Nousupeikko uhkaa

HoNsU - Kiri B II 2-0 (8-7, 9-5)

HoNsUn edustusjoukkue saattoi epähuomiossa varmistaa paikan piirisarjassa kaudella 2001 kohentamalla itsetuntoaan jälleen junioreita vastaan. Voitto Kirin B-junnujen kakkosjoukkueesta merkitsi mitä ilmeisimmin nousua sarjaporrasta ylemmäs. Tarkemmin asiaa voi ihmetellä Keski-Suomen Pesiksen sivuilla.

Ottelussa HoNsU ei missään tapauksessa halunnut voittoa helposti, vaan laittoi kaikkensa peliin jännityksen säilymiseksi. Ensimmäisellä jaksolla edustusjoukkue johti ennen Kirin viimeistä tasoittavaa 8-3, josta nopeasti laskien jäi varaa antaa vastustajalle neljä juoksua. Tavoite onnistui mitä mainoimmin sähäkän sieppari Mäkisen pystyessä lähes Jaakko "Sami Saksio" Fredriksson -tyyppiseen ratkaisuun. Tulinen polttoheitto näpistä ei tuottanut kuitenkaan kuin kolme juoksua ja näin lukkari Savolinilla oli varaa vielä tyylitellä yhdellä vapaataipaleella.

Toisen jakson tapahtumista olisi toivottavaa nähdä videotallenteita, sillä pöytäkirjaan oli merkitty jostain käsittämättömästä syystä luonnonlakien vastaisesti Tommi "Diesel" Nupposelle kunniajuoksu. Tähän asti HoNsU on noudattanut toimessaan periaattetta, että kentällä noudatetaan termodynamiikan lakeja sekä suhteellisuusteoriaa, mutta kauden viimeisessä kotiottelussa Nupponen päätti sooloilla vaarallisella tavalla luonnonlakien kannalta.

Huomion arvoista pelissä oli myös täysin käsittämätön black out Mikko Mäkisen toiminnassa heti ottelun ensimäisessä vuorossa. Kärkenä pelannut Ossi "koko -90-luku HoNsUn edustusjoukkueessa" Tuunanen löi kunnarin ensimmäisenä lyöjänä ja kakkosena pelannut Mäkinen kotiutti Ossin heti perään ajattelematta lainkaan etenijätilastoa. Näin Kyyjärvi-peli saa liikaa painoarvoa kauden pääasioita ratkottaessa. Edukseen esiintyi myös lukkari Jere Savolin, joka pääsi oikeaan HoNsU-rytmiin lukkarin tontilla kahdella vapaataipaleella. Jere nopeat geenit alkavat kuitenkin löytyä loppukaudesta, sillä jälleen ihmiselle vieraalla nopeudella liikkuva lkv toi kaksi juoksua. Huomiota syyskeleillä herätti myös insinööri Lasse Laine, jonka muistiin on palannut kohta "näin lyödään pesäpalloa." Tuloksena juniori-kentästä oli viisi lyötyä.

HoNsUn kannalta on valitettavaa, ettei sarjasta löydy enempää juniori-joukkueita, vaan viimeinen ottelu täytyy käydä aikuisia vastaan. Mutta kun kerran itsetunto on jälleen kohdillaan, niin kelpaa tilastojakin vilkaista.
Lyödyt Tuodut
Savolin Jere 2 2
Elomaa Pekka 1 1
Kupari Antti, ktyo 2 1
Laine Lasse 5 3
Mäkinen Mikko 1 3
Nieminen Mikko  
Nupponen Tommi 1+2 1
Tuunanen Ossi 1+0 4
Ikkelä Jussi 1
Virkkala Mikko 2 1

Edellinen peli -->
Koko kauden tilastot Kauden -00 ohjelma
Pääsivulle