Site hosted by Angelfire.com: Build your free website today!

Nousujuna sivuraiteelle

Kuohun Veto varmisti välisarjan voiton ja samalla paikan piirisarjassa kaudella 2000 kaatamalla HoNsUn kovatasoisessa kärkikamppailussa lukemin 2-0 (3-0, 4-2). Ottelun tärkeys näkyi selvästi molempien joukkueiden latautumisessa otteluun, sillä panoksena oli voittajan nousupaikka. Kuohu sai hengen päälle heti ensimmäisessä vuorossa, jossa se väänsi väkisin kolme juoksua.

HoNsU ei saanut missään vaiheessa purettua Kuohun äärimmäisen tiukkaa sumppupeliä, joten juoksujen teko päätettiin jättää suosiolla Vedon harteille. Toisella jaksolla Kuohu löi itselleen neljä juoksua ja hoiti HoNsUlle yhden vapaataipaleella ja yhden heitolla. Ottelu oli muutoinkin hieman epävälisarjamaisesti ulkopelin näytöstä, johon myös HoNsU osallistui. Ottelun kummallisin piirre oli juoksujen määrä, joita siis tehtiin yhteensä yhdeksän, joka perinteisesti on yhden vuoron saldo. Syynä juoksujen niukkuuteen oli vastustajan lyöntikarttojen tarkka tutkiminen sekä HoNsUn osalta myös Tommi Nupposen asentamat kamerat Kuohun alkukauden otteluissa.

Ottelun lopputuloksen johdosta sunnuntaisella maakuntamatkalla Konnevedelle ei ole mitään merkitystä sarjanousun kannalta. HoNsU joutuu siis jälleen turvautumaan kabinettien apuun sarjanousua havitellessaan. Konnevesi-peli tullaan kuitenkin pelaamaan täydellä teholla, josta kertoo myös se, että edustusjoukkueen mukana on jälleen tilastokärki Kupari Jr. Joukkueenjohto vakuuttaa HoNsUn pelaavan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla pesiksen eettisten sääntöjen mukaan, eikä sopu-Tommin mukanaolo vaikuta millään tavalla peliin panostukseen. Kauden viimeiseen otteluun tuo äärimmäisen kovan panoksen joukkueen sisäiset tilastot, joidem voitosta käydään tiukkaa kamppailuua kaikilla mitattavilla osa-alueilla. Tilastopesäpalloilun pelätään vaikuttavan myös Valmetin ja Nokian välisiin suhteisiin.

Tilastoja Kuohun matkasta, jotka ovat oikeastaan aika tylsän näköiset

Lyödyt

Kupari Antti 0
Muurainen Ossi 0
Mäkinen Mikko 0
Nieminen Mikko 0
Nupponen Tommi 0
Teittinen Henri 0
Tuunanen Ossi 0
Elomaa Pekka 0
Aniszewski Stefan 0
Räty Timo 0

Tuodut

Kupari Antti 0
Muurainen Ossi 1
Mäkinen Mikko 0
Nieminen Mikko 0
Nupponen Tommi 0
Teittinen Henri 0
Tuunanen Ossi 0
Elomaa Pekka 1
Aniszewski Stefan 0
Räty Timo 0
Harhaheitolla 1 Vapaat 1

Edellinen peli Seuraava peli
Otteluohjelma
Välisarjan tilastot Etusivulle